top of page

Group

Public·367 members

Сайт бренду жіночого одягу 25 Union

Зараз активно шукаю жіночі плаття та трикотаж для повсякденного носіння і намагаюсь знайти офіційну сторінку виробника. Помітила, що в інтернеті є різні згадки про 25 Union, але не одразу зрозуміло, де саме представлений повний асортимент. Хотілось би побачити всі категорії в одному каталозі, щоб порівняти моделі. Мене цікавлять саме сукні та светри, тому важливо, щоб була зручна структура сайту. Також звертаю увагу, чи є сторінка про бренд і відгуки покупців. Без цього складно сформувати повне враження. Якщо хтось вже замовляв напряму, поділіться, будь ласка, як шукали основний ресурс.

8 Views
Steven Lon
Steven Lon
yesterday

Особисто я шукала саме сайт бренду, щоб не переходити через сторонні платформи. На офіційній сторінці 25 Union є окремий каталог із поділом на плаття, светри та інші категорії жіночого одягу. Мені сподобалось, що можна одразу зайти в розділ трикотажу і переглянути всі доступні моделі. Також є сторінка про бренд із зазначенням року заснування та інформацією про власне виробництво. Перед тим як обрати сукню, я переглянула розділ із відгуками, щоб зрозуміти досвід інших покупців. Опис кожної моделі містить інформацію про матеріали, що було для мене важливо. Загалом усе зібрано в одному місці без зайвих переходів.

Members

©2020 by Workshop and Store. Proudly created with Wix.com

bottom of page